ایجاد سوال
dark_mode
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
222 visibility
موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط:
چندتا از یوزرهای شبکه دامین رو از طریق گزینه user must change password at next logon مجبور کردم تا پسووردشون رو تغییر بدن. اما صبح امروز که در واقع باید لاگین بعدی محقق بشود برای یوزرها، این پیام در ابتدای لاگین نشون داده نشده و یوزرها با همون پسوورد قبلی وارد سیستم شدن. اما موقعی که می خوان از منابع تحت شبکه استفاده کنن پیام میاد که اول پسوورد رو تغییر بدین. چرا اینجوری شده؟
اگر خواستی، با این لینک از ما حمایت کن

پاسخ شما

looks_5نام شما برای نمایش - اختیاری
حریم شخصی : آدرس ایمیل شما محفوظ میماند و برای استفاده های تجاری و تبلیغاتی به کار نمی رود
عدد چهار رقمی در تصویر را وارد کنید

برای جلوگیری از این تایید در آینده, لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید.
اگر حساب گوگل دارید به راحتی وارید شوید

0 پاسخ وجود دارد

سوالات مشابه

برای دسترسی راحت به مطالب سایت ، اپلیکیشن سایت را نصب کنید
و لطفا بعد از نصب امتیاز دهید. با تشکر از حمایت شما
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 241 visibility
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 229 visibility
ارسال شده در 29 آذر 1401 موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط: بی نام
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 220 visibility
ارسال شده در 29 آذر 1401 موضوع: عمومی توسط: بی نام
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 218 visibility
ارسال شده در 28 آذر 1401 موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط: بی نام
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 232 visibility

31.4k سوال

16.7k پاسخ

623 دیدگاه

14.3k کاربر

281 نفر آنلاین
0 عضو و 281 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 16887
بازدید دیروز: 22449
بازدید کل: 39331593
...