ایجاد سوال
dark_mode
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
165 visibility
موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط:
وقتیکه DC دچار مشکل بشه و در دسترس نباشه، در اینصورت تعداد پیش فرض ده کاربر میتونن بالا بیان و بصورت ورک گروپ کار بکنند. اگر در Security Option، پالیسی زردرنگ رو به صفر تغییر بدیم دراینصورت این تغییر بر روی کاربرانی که بعد ازاین اعمال پالیسی لاگین بکنند، اعمال میشه. اما به یوزرهایی که قبل از تغییر پالیسی لاگین کردن اعمال نمیشه چون اطلاعاتشون توی کش ذخیره شده و باز هم میتونن درصورت در دسترس نبودن DC، بالا بیان و کار کنن. چجوری میتونیم اطلاعات کش شده این یوزرها رو حذف کنیم؟؟؟؟ که وقتی DC دچار مشکل میشه و از شبکه خارج میشه، هیچ یوزری نتونه کار بکنه
اگر خواستی، با این لینک از ما حمایت کن

پاسخ شما

looks_5نام شما برای نمایش - اختیاری
حریم شخصی : آدرس ایمیل شما محفوظ میماند و برای استفاده های تجاری و تبلیغاتی به کار نمی رود
عدد چهار رقمی در تصویر را وارد کنید

برای جلوگیری از این تایید در آینده, لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید.
اگر حساب گوگل دارید به راحتی وارید شوید

0 پاسخ وجود دارد

سوالات مشابه

برای دسترسی راحت به مطالب سایت ، اپلیکیشن سایت را نصب کنید
و لطفا بعد از نصب امتیاز دهید. با تشکر از حمایت شما
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 180 visibility
ارسال شده در 29 آذر 1401 موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط: بی نام
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 285 visibility
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 211 visibility
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 185 visibility
ارسال شده در 29 آذر 1401 موضوع: شبکه های کامپیوتری توسط: بی نام
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 221 visibility

31.4k سوال

16.7k پاسخ

623 دیدگاه

14.1k کاربر

273 نفر آنلاین
0 عضو و 273 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 54803
بازدید دیروز: 24869
بازدید کل: 36553656
...