0 امتیاز
سوال شده در نرم افزار توسط

نرم‌افزار مرورگر فایرفاکس به‌صورت پیش‌فرض تاریخچه جستجوهای اینترنتی را به مدت 30 روز در حافظه خود نگاه داشته و پس از آن به‌منظور جلوگیری از سنگینی فعالیت و هدر رفت منابع رایانه شخصی فرد اقدام به حذف آن‌ها می‌نماید، اما مواردی خاصی نیز تاکنون مشاهده گشته‌اند که تاریخچه فوق پس از خروج از نرم‌افزار به‌طور خودکار حذف شده و هنگام اجرا مجدداً به ثبت وقایع مبادرت ورزد.

حذف خودکار تاریخچه جستجوهای اینترنتی انجام پذیرفته همان‌طور که پیشتر نیز گفته شد در زمینه جلوگیری از هدر رفت منابع تأثیرات مختلفی را می‌تواند به خود اختصاص دهد، اما کاهش بازه زمانی آن به یک روز و یا حتی خروج از نرم‌افزار بدون شک مشکلات و معایب بسیار فراوانی را به ارمغان می‌آورد. تصور کنید که مطلبی مفید و سودمند را با جستجویی چندین ساعته در یکی از وب‌سایت‌های مربوطه یافته و در حال مطالعه آن می‌باشید که ناگهان بنا به دلایلی همچون قطع برق، هنگ سیستم و ... وادار به خروج از نرم‌افزار می‌شوید، اما پس از اجرای مجدد آن تاریخچه حذف و دسترسی مجدد به محتوا امکان‌ناپذیر شده است. سناریو اشاره شده به‌صورت معکوس نیز برقرار و شخصی ممکن است به‌منظور جلوگیری از ردیابی جستجوها و پاک‌سازی ردپای خود قصد حذف تاریخچه در هنگام راه‌اندازی مجدد مرورگر را در سر داشته باشد، اما نکته مهم وجود گزینه‌ای در قالب منوی تنظیمات است که فعال‌سازی و یا عدم فعال‌سازی آن می‌تواند مشکلات مختلفی را برای مصرف‌کنندگان ایجاد کند.

بر همین اساس از آنجایی این مهم قربانیان فراوانی را تاکنون در دام خود گرفتار ساخته است، لذا تصمیم بر آن شد تا نوشته‌ای را به نحوه چگونگی فعال‌سازی و یا غیرفعالسازی آن اختصاص دهیم. آموزش مقاله فعلی بر پایه نرم‌افزار مرورگر فایرفاکس کوانتوم (نسخه 58.0.2) تدوین شده است.

ابتدا نرم‌افزار مرورگر فایرفاکس را گشوده و سپس بر روی آیکون دارای علامت سه خط افقی در گوشه سمت راست بالای صفحه یک مرتبه کلیک نمایید.

گزینه Options را از طریق منوی میانبر به نمایش در آمده انتخاب نمایید؛ مشاهده می‌کنید که بخش تنظیمات نرم‌افزار نمایان می‌گردد.

اکنون کافی است تا به‌منظور غیرفعالسازی (و یا فعال‌سازی) قابلیت حذف خودکار تاریخچه مرورگر پس از خروج از محیط نرم‌افزار ابتدا از طریق پنل موجود در سمت چپ صفحه به سربرگ Privacy & Security مراجعه نمایید.

اکنون از بخش History، ابتدا بر روی منوی Firefox will کلیک کرده و سپس گزینه Use custom settings for history را انتخاب نمایید.

حال گزینه Clear history when Firefox closes را از طریق تنظیمات سفارشی به نمایش در آمده غیرفعال (و یا فعال) نمایید. علاوه بر آن می‌توانید با مراجعه به کلید Settings در مجاورت گزینه اشاره شده، موارد پاک‌سازی خودکار از جمله تاریخچه جستجو و دانلود، نشست‌های فعال لاگین، تاریخچه فرم‌ها، کوکی، کش و داده‌های ذخیره‌سازی شده را نیز تعیین نمایید.

تاریخچه

اکنون پس از اتمام مراحل اشاره شده و تغییر تنظیمات مطابق با نیاز خود، کافی است تا یک مرتبه مرورگر فایرفاکس را راه‌اندازی مجدد نمایید. این نکته را مدنظر داشته باشید که در صورت فعال‌سازی گزینه فوق، با خروج و سپس ورود مجدد به نرم‌افزار تمامی تاریخچه‌های پیشتر تعیین شده به‌طور خودکار حذف می‌گردند.

پاسخ شما

نام شما برای نمایش - اختیاری
حریم شخصی : آدرس ایمیل شما محفوظ میماند و برای استفاده های تجاری و تبلیغاتی به کار نمی رود
کد امنیتی:

برای جلوگیری از این تایید در آینده, لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید.

سوالات مشابه

0 امتیاز
1 پاسخ 18 بازدید

419 سوال

113 پاسخ

10 دیدگاه

2.4k کاربر

3 نفر آنلاین
0 عضو و 3 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1304
بازدید دیروز: 1987
بازدید کل: 261007
خوش آمدید
با توجه به تغییر هسته اصلی سایت در صورت مشکل در ورود به سایت از گزینه "فراموشی رمز" استفاده کنید و رمز جدید برای خود بسازید
همچنین می توانید از کانال تلگرام ما هم استفاده کنید : PCcamp@
برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا از منوی بالای سمت چپ ثبت نام نمایید یا وارد سایت شوید
...