0 امتیاز
سوال شده در آیفون توسط

اگر می خواهید قابلیت ردیابی موقعیت مکانیِ فیس بوک را غیر فعال کنید، ساده ترین راه برای متوقف کردن آن این است گام های ذیل را به ترتیب اجرا نمایید:

1- وارد تنظیمات آیفون یا آیپد شوید.

2- روی حریم خصوصی یا Privacy ضربه بزنید.

3- روی سرویس های موقعیت مکانی یا Location Services ضربه بزنید.

 

موقعیت مکانی فیس بوک  در آیفون, فیس بوک موبایل

غیر فعال کردن موقعیت مکانی فیس بوک در آیپد

 

4- روی عبارت فیس بوک ضربه بزنید.

5- روی عبارت Never یا هرگز ضربه بزنید.

 

موقعیت مکانی فیس بوک  در آیفون, فیس بوک موبایل

موقعیت مکانی فیس بوک  در آیفون

 

فیس بوک هر گونه دسترسی ردیابی مکان را برای شما غیر فعال خواهد نمود. در این صورت نه در هنگام کار با فیس بوک و یا در سابقه های قبلی پست ها، هیچ گونه موقعیت مکانی، از شما به نمایش گذاشته نخواهد شد.

 

مانع از ذخیره شدن تاریخچه موقعیت مکانی تان در فیس بوک

در این جا می خواهیم به شما آموزش بدهیم که چگونه مانع از ذخیره شدن تاریخچه موقعیت مکانی تان در فیس بوک شوید. برای این کار به صورت ذیل عمل کنید:

1- برنامه فیس بوک را روی آیفون و یا آیپد خود باز کنید.

2- روی زبانه More در گوشه پایین سمت راست صفحه ضربه بزنید.

3-به پایین صفحه نمایش بروید و روی تنظیمات ضربه بزنید.

 

موقعیت مکانی فیس بوک  در آیفون, فیس بوک موبایل

غیر فعال کردن موقعیت مکانی فیس بوک در آیفون

 

4- روی تنظیمات حساب کاربری یا Account Settings ضربه بزنید

5- روی موقعیت مکانی یا Location ضربه بزنید

6- کلید History Location را خاموش کنید.

 

موقعیت مکانی فیس بوک  در آیفون, فیس بوک موبایل

نحوه غیر فعال کردن موقعیت مکانی در فیس بوک

 

چگونه تاریخچه موقعیت مکانی را از فیس بوک در آیفون و آیپد حذف کنیم؟

اگر تاریخچه موقعیت مکانی بر روی آیفون فعال شده باشد، موقعیت مکانی، با تاریخ آن در فیس بوک ذخیره می شود. شما می توانید سابقه موقعیت مکانیِ خود را حذف کنید تا دیگر در فیس بوک ذخیره نشود. برای این کار گام های ذیل را طی کنید:

1- برنامه فیس بوک را روی آیفون یا آیپد خود باز کنید.

2- روی زبانه More در گوشه پایین سمت راست صفحه ضربه بزنید.

3- به پایین صفحه نمایش بروید و روی تنظیمات ضربه بزنید.

4- روی Activity Log ضربه بزنید.

5- روی فیلتر یا Filter ضربه بزنید.

6- روی تاریخچه موقعیت مکانی یا Location History  ضربه بزنید.

7- روی پاک کردن سابقه موقعیت مکانی یا Clear Location History ضربه بزنید.

8- روی Confirm ضربه بزنید.

پاسخ شما

نام شما برای نمایش - اختیاری
حریم شخصی : آدرس ایمیل شما محفوظ میماند و برای استفاده های تجاری و تبلیغاتی به کار نمی رود
کد امنیتی:

برای جلوگیری از این تایید در آینده, لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید.

سوالات مشابه

525 سوال

193 پاسخ

20 دیدگاه

2.8k کاربر

6 نفر آنلاین
0 عضو و 6 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3120
بازدید دیروز: 3665
بازدید کل: 673247
خوش آمدید
با توجه به تغییر هسته اصلی سایت در صورت مشکل در ورود به سایت از گزینه "فراموشی رمز" استفاده کنید و رمز جدید برای خود بسازید
همچنین می توانید از کانال تلگرام ما هم استفاده کنید : PCcamp@
برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا از منوی بالای سمت چپ ثبت نام نمایید یا وارد سایت شوید
...