0 دوستدار 0 امتیاز منفی
220 بازدید
موضوع عمومی توسط
در صورت حذف نصب واتساپ عضویت در گروه ها از بین می رود؟
اگر مشکلت حل شد و دوست داشتی، با این لینک از ما حمایت کن

1 پاسخ

2 دوستدار 0 امتیاز منفی
توسط
ویرایش شده توسط
uninstall کردن برنامه باعث حذف گروه ها نمیشه ولی history گروه خالی میشه. یعنی اگه دوباره برنامه رو نصب کنید و به گروه برید همه پیام ها پاک شده مگه اینکه بک آپ بگیرید.حذف اکانت باعث خارج شدن از گروه ها و حذف شون میشه.

آموزش تصویری بک آپ گرفتن از چت های واتساپ

سوالات مشابه

1 امتیاز مثبت 0 امتیاز منفی
1 پاسخ 468 بازدید
2 دوستدار 1 امتیاز منفی
2 پاسخ 5.3k بازدید
1 امتیاز مثبت 0 امتیاز منفی
1 پاسخ 94 بازدید
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ 99 بازدید
ارسال شده 24 مهر 1400 موضوع سخت افزار توسط حبیب

2.9k سوال

2.6k پاسخ

547 دیدگاه

4.0k کاربر

22 نفر آنلاین
0 عضو و 22 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 6656
بازدید دیروز: 8074
بازدید کل: 8347621
خوش آمدید
...