ایجاد سوال
dark_mode
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
134 visibility
موضوع: بازی های کامپیوتری توسط:
در حالت Co-Op، بازیکنی که به بازی دیگران متصل می شود، پس از پایان مأموریت ها متوجه می شود هیچ پیشرفتی در بازی او ذخیره نشده و مراحل باید از نو انجام شود.
اگر خواستی، با این لینک از ما حمایت کن

1 پاسخ وجود دارد

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
توسط:
این مورد از محدودیت های طراحی بازی است. در حالت Co...
برای مشاهده ادامه متن باید اشتراک تهیه کنید

سوالات مشابه

برای دسترسی راحت به مطالب سایت ، اپلیکیشن سایت را نصب کنید
و لطفا بعد از نصب امتیاز دهید. با تشکر از حمایت شما
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ 155 visibility
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ 136 visibility
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ 133 visibility
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ 131 visibility

31.4k سوال

16.7k پاسخ

623 دیدگاه

14.1k کاربر

244 نفر آنلاین
0 عضو و 244 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 23253
بازدید دیروز: 24869
بازدید کل: 36522217
...