1 امتیاز مثبت 0 امتیاز منفی
252 بازدید
موضوع عمومی توسط
کابل رو که وصل کردم تصویر دارم صدا ندارم. درایورها رو کامل نصب کردم تنظیمات کنترل پنل رو هم چک کردم مشکلی نداش ولی در قسمت sond , play back اتصال کابل hdmi رو نشون نمیده و پیش فرض خود سیستم رو نشون میده
در صورت تمایل با مراجعه به این لینک از ما حمایت کنید

2 پاسخ

1 امتیاز مثبت 0 امتیاز منفی
توسط
ویرایش شده توسط
یه بار لپ تاپ رو ریست کنید
در نهایت باید یه همچین چیزی بیاد و روش set default بزنید
اگه بازم نیومد از گزینه اتصال به پروژکتور استفاده کنید به این صورت:
نمیدونم ویندوز چند استفاده میکنید، ویندوز 8 اینجوریه که
کلیدهای ترکیبی Ctrl+ win logo + P رو با هم بزنید
گزینه های 2 و 3 و 4 یکیش باید براتون کار کنه
توسط
0 0
ممنونم از پاسخ به سوال ولی اینکارا رو انجام دادم بازم صدا رو نداشتم
توسط
0 0
وقتی hdmi وصله تلویزیون رو هم خاموش روشن کردین؟
 درایور صدا رو آپدیت کنید با آل درایور
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
توسط
کابلتون سالمه؟ممکنه کابل ایراد داشته باشه

سوالات مشابه

برای دسترسی راحت به مطالب سایت ، اپلیکیشن سایت را نصب کنید
و لطفا بعد از نصب امتیاز دهید. با تشکر از حمایت شما
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ 251 بازدید
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 107 بازدید
ارسال شده 3 دی 1398 موضوع عمومی توسط سعید
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ 163 بازدید
ارسال شده 10 فروردین 1399 موضوع عمومی توسط مصطفی
5 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ 1.7k بازدید
0 دوستدار 1 امتیاز منفی
4 پاسخ 282 بازدید

2.8k سوال

2.5k پاسخ

507 دیدگاه

3.8k کاربر

14 نفر آنلاین
1 عضو و 13 مهمان در سایت حاضرند
اعضای حاضر در سایت
بازدید امروز: 1023
بازدید دیروز: 3494
بازدید کل: 7333515
خوش آمدید
با توجه به تغییر هسته اصلی سایت در صورت مشکل در ورود به سایت از گزینه "فراموشی رمز" استفاده کنید و رمز جدید برای خود بسازید
همچنین می توانید از کانال تلگرام ما هم استفاده کنید : PCcamp@
...